No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

Klanten

Categorieën

Op slag verliefd, de Blauwe Stad 1040 Atla

Bouwverslagen van de Blauwe Stad 1040 Atla Blauwe Stad 1040 de Atla is in 2013 opgeleverd aan de opdrachtgever. Tijdens de bouw is er … Verder lezen Op slag verliefd, de Blauwe Stad 1040 Atla

Lees meer

Waarom staal drijft (en hout ook)

Wat bezielt iemand om over te gaan tot het varen met een opduwer, gemaakt van scheepsbouwstaal en vervaardigd met een steilsteven en een geveegde … Verder lezen Waarom staal drijft (en hout ook)

Lees meer

“De werf staat je te allen tijde bij met raad en daad.”

Ik ken No Limit Ships sinds 2005, toen ik de Blauwe Stad 880 – bouwnummer 4 – liet bouwen. Eenmaal verslaafd aan het varen, … Verder lezen “De werf staat je te allen tijde bij met raad en daad.”

Lees meer

Gasunie

De No Limit is voor een risicovol gasleidingproject van de gasunie 24/7 ingezet als crewtender en standby schip op de Eems.

Lees meer

Van Oord

Dit bekende Nederlandse baggerbedrijf maakt regelmatig gebruik van No Limit schepen in extreem warme en koude gebieden over de hele wereld.

Lees meer

Ministery of municipality & urban planning, State of Qatar

Deze partij is eigenaar van de Al Massah, een No Limit 1640 survey schip. Hiermee worden de kustwateren rond Qatar in kaart gebracht.

Lees meer

Port of Rotterdam

De Rotterdamse haven heeft meerdere No Limit schepen ingezet voor de aanleg van de tweede maasvlakte. Ook word er veel gebruik gemaakt van No … Verder lezen Port of Rotterdam

Lees meer

Braveheart Shipping

Een veelzijdig scheepvaart bedrijf gevestigd in het Nederlandse Urk beschikt over 4 No Limit schepen welke wereldwijd voor verschillende toepassingen worden ingezet.

Lees meer

GeoPLus

Het Nederlandse bedrijf GeoPlus is gespecialiseerd in hydrografische werkzaamheden en beschikt over maar liefst 4 No Limit Pro schepen, het bedrijf opereert veelal voor … Verder lezen GeoPLus

Lees meer

MMT Sweden

MMT is een een bedrijf gespecialiseerd in zeer veelzijdige surveywerkzaamheden, in opdracht van diverse bedrijven opererend over de hele wereld. Het bedrijf beschikt over … Verder lezen MMT Sweden

Lees meer