No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

No Limit Ships goes USA

Geplaatst op 28 juli 2016

No Limit Four Seasons in aktie No Limit Four Seasons maakt de oversteek naar USA voor de Ft. Lauderdale Boatshow

Sinds enkele jaren hebben goede contacten in Amerika met onze vertegenwoordiger daar JW Yachts. Na zelf een aantal keren Amerika bezocht te hebben en ook de bootshows daar, waren wij ervan overtuigd dat er een markt moet zijn voor de No Limit Schepen.  Door een goede samenwerking met Edzard Braam en zijn broers Peter en Jurgen is het plan ontstaan om met de No Limit Four Seasons de overtocht te maken.

Het maandblad Motorboot heeft eerder verslagen gepubliceerd over hun reis vanuit Nederland naar het Iberisch Schiereiland. Deze verslagen zijn ook op onze website terug te lezen.

Een reis per motorboot over de oceaan naar Amerika is zonder meer bijzonder te noemen. Op advies van de bekende wereldzeiler Henk de Velde is gekozen voor de Noordelijke route. Het vertrek staat op 7 augustus gepland vanuit Amsterdam Marina. Voorafgaand aan het vertrek zal er een bijeenkomst zijn voor pers en genodigden, deze bijeenkomst start om 11.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen meer bijzonderheden over de reis door o.a. Henk de Velde verteld worden. Ook zal Evert Stel als geestelijk vader van de No Limit Schepen een presentatie houden over de No Limit en de werf. Om ca. 13.30 uur zal de Four Seasons uitgeleide worden gedaan onder begeleiding van andere No Limit Schepen en de voormalige loods tender Meander van Evert Stel.

Mocht u aanwezig willen zijn tijdens deze presentatie dan kunt u zich aanmelden  via info@nolimitships.com.