Onze schepen

De No Limit

De No Limit is een zeer zeewaardig, snel, veilig en comfortabel motorjacht. Een schip met karakter zogezegd. De No Limit modellen zijn allemaal voorzien van het CE-A keurmerk (Oceaan), ontworpen voor lange tochten, golfhoogtes van 4 meter en hoger en voor windsterktes kracht 8 en hoger.

Met een diepgang van circa 1 meter en een doorvaarthoogte van 3,4 meter, kent zij weinig tot geen vaarbeperkingen. Niet op binnenwater maar ook niet op zee.

Binnen de kaders van het No Limit concept wordt ieder schip gebouwd naar uw wensen. Het No Limit concept heeft 3 basismodellen welke elk hun specifieke eigenschappen hebben. Wat bij elk model terugkomt is de No Limit kwaliteit.

Naar alle No Limit modellen

De Citation

De Citation is een klassiek gelijnde, stalen multiknik spiegelkotter. Haar ontwerp maakt het een schip dat u voorziet van alle ruimte en comfort op het water. Door de lage doorvaarthoogte heeft het schip een zeer groot vaargebied.

De open kuip met vrije doorloop naar de salon is duidelijk ontwikkeld met oog voor ergonomie en laat u optimaal genieten van het leven op het water.

Ook de Citation is een schip welke door onze werf binnen de kaders van het Citation concept naar uw wensen aangepast kan worden. De Citation kent twee varianten, de Citation 1250OK en de Citation1350OK.

 Naar alle Citation modellen

De Blauwe Stad

Een typerend plezierjacht met een sterk karakter. De Blauwe Stad is een opvallende verschijning op het water die bij het voorbijvaren menigeen doet omkijken. Haar stoere uiterlijk van een sleper geeft u het gevoel van kracht en betrouwbaarheid. De Blauwe Stad modellen hebben het CE-C keurmerk, wat hen zelfs geschikt maakt voor kustwateren. En dat merkt u meteen aan de goede vaareigenschappen van het schip.

De Blauwe Stad is een handzaam en makkelijk te manoeuvreren schip dat met zijn lage kruiphoogte u nagenoeg geen vaarbeperkingen oplegt.

Het schip biedt u veel meer dan alleen het kunnen toeren op een mooie zomerdag. Wanneer het ‘s avonds afkoelt is er een comfortabele kajuit waar u samen met uw gasten gezellig de avond kunt doorbrengen.

De Blauwe Stad modellen zijn goed toegerust voor zowel dag- of weekendtochten als voor langere reizen. U bepaalt in samenwerking met ons de indeling en uitrusting van het schip, zodat deze op úw gebruik is afgestemd.

Door de innovatieve en efficiënte bouwmethode die wij op onze werf hanteren, kunnen wij met de Blauwe Stad een kwalitatief hoogwaardig, klassiek gelijnd schip voor een zeer aantrekkelijke prijs bouwen.

Naar alle Blauwe Stad modellen

Maatwerk ook mogelijk

Ben u op zoek naar een nieuw schip maar heeft u nog steeds niet kunnen vinden wat voldoet aan al uw wensen? Onze werf No Limit Ships heeft de kennis en ervaring in huis om uw droomschip te realiseren. Wij kunnen ook één van onze bestaande modellen in samenspraak met u aanpassen, zodat deze precies aan uw wensen voldoet.

Bekijk hier een aantal voorbeelden om u een indruk te geven wat wij voor u kunnen bouwen.

De verhalen van No Limit Ships