Occasions

Occasions van No Limit Ships

Met kleine regelmaat hebben wij gebruikte No Limit werfschepen in de verkoop. In de meeste gevallen is de reden van verkoop, dat een eigenaar een nieuw schip door onze werf laat ontwikkelen en bouwen. Wij zijn trots op deze herhalingsaankopen en zien dit als een bewijs van tevredenheid, van onze goede kwaliteit en van de hoge waardering door onze klanten.

Op dit moment hebben wij twee gebruikte No Limit 1500 te koop van bouwjaar 2003. Beide schepen zijn uitstekend onderhouden. Verdere informatie en specificaties op aanvraag.

 

 

U koopt zekerheid en duurzaamheid
Bij ons koopt u een gebruikt schip rechtstreeks van de bron. Wij hebben de kennis van het schip en hebben de gehele (onderhoud)historie van ons aanbod helder in beeld. Omdat we onze aangeboden schepen zo goed kennen, kunt u bij ons altijd op een garantie van minimaal een half jaar tot een jaar rekenen. Zo koopt u niet alleen een mooi, waardevast en degelijk schip van de No Limit werf, maar verwerft u een stuk zekerheid en duurzaamheid.

Bent u op zoek naar een gebruikt schip van onze werf, maar wordt het schip van uw keuze niet aangeboden? Neem dan gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Op het moment dat wij weten dat een schip met uw specificaties en binnen uw prijsklasse beschikbaar komt, zullen wij u informeren.

De verhalen van No Limit Ships