Blauwe Stad modellen

Een typerend plezierjacht met een sterk karakter. De Blauwe Stad is een opvallende verschijning op het water die bij het voorbijvaren menigeen doet omkijken. Haar stoere uiterlijk van een sleper geeft u het gevoel van kracht en betrouwbaarheid. De Blauwe Stad modellen hebben het CE-C keurmerk, wat hen zelfs geschikt maakt voor kustwateren. En dat merkt u meteen aan de goede vaareigenschappen van het schip.

De Blauwe Stad is een handzaam en makkelijk te manoeuvreren schip dat met zijn lage kruiphoogte u nagenoeg geen vaarbeperkingen oplegt.

Het schip biedt u veel meer dan alleen het kunnen toeren op een mooie zomerdag. Wanneer het ‘s avonds afkoelt is er een comfortabele kajuit waar u samen met uw gasten gezellig de avond kunt doorbrengen.

De Blauwe Stad modellen zijn goed toegerust voor zowel dag- of weekendtochten als voor langere reizen. U bepaalt in samenwerking met ons de indeling en uitrusting van het schip, zodat deze op úw gebruik is afgestemd.

Door de innovatieve en efficiënte bouwmethode die wij op onze werf hanteren, kunnen wij met de Blauwe Stad een kwalitatief hoogwaardig, klassiek gelijnd schip voor een zeer aantrekkelijke prijs bouwen.

De Blauwe Stad voor ú

No Limit Ships bouwt voor u de volgende modellen:

 

Maatwerk

Ben u op zoek naar een nieuw schip maar heeft u nog steeds niet kunnen vinden wat voldoet aan al uw wensen? Onze werf No Limit Ships heeft de kennis en ervaring in huis om uw droomschip te realiseren. Wij kunnen ook één van onze bestaande modellen in samenspraak met u aanpassen, zodat deze precies aan uw wensen voldoet.

Bekijk hier een aantal voorbeelden om u een indruk te geven wat wij voor u kunnen bouwen.

 

De verhalen van No Limit Ships

Bekijk de video