No Limit 1640 FB

De No Limit 1640FB is een schip geheel van aluminium gebouwd. Deze lichtgewicht No Limit is speciaal ontwikkeld om een extra hoge snelheid te behalen, de topsnelheid ligt op circa 32 knopen.

De aandrijving van deze No Limit 1640FB is voorzien van het Volvo IPS 900 systeem. Deze aandrijvingstechniek is speciaal ontwikkeld voor snelle motorjachten, is zeer eenvoudig te bedienen en zeer wendbaar.

Manoeuvreren met dit schip is nog eenvoudiger als de No Limit schepen met de standaard schroefaandrijving. Het schip kan bediend worden met 1 joystick waarmee u het gehele schip onder controle heeft. De No Limit 1640FB is voorzien van een grote flybridge met goed uitzicht en biedt plaats aan meerdere personen.

De 1640FB is net als de andere No Limit modellen van alle comfort en gemakken voorzien, wat haar ook zeer geschikt maakt voor een langer verblijf aan boord.

De tube, rompvorm en de hoge topsnelheid maken het schip extreem zeewaardig en geven ook bij zwaarder weer een comfortabel en veilig gevoel.

Er zijn vrijwel geen omstandigheden te bedenken waarin een No Limit niet uit kan varen. De No Limit is niet alleen geschikt voor groot water, door haar lage kruiphoogte en geringe diepgang is de No Limit ook uitermate geschikt voor het varen over binnenwater.

Specificaties

Materiaal Stalen romp met aluminium opbouw (alternatief: volledig aluminium)
Lengte 16,40 meter
Waterlijn lengte 14,35 meter
Breedte 5,26 meter
Diepgang 1,35 meter
Brandstof 3400 liter
Drinkwater 1000 liter
Vuilwater 400 liter
Hoofdmotor 2x Volvo Penta IPS 900
Kruissnelheid 22 knopen als waterverplaatsend schip
Maximum snelheid 22 ton (aluminium), 29 ton (stalen romp)

 

Downloads

Download algemeen plan No Limit 1640FB
Download specificaties No Limit 1640FB

Hoe we werken

  • Ontwerp
  • Onderhoud
  • Conservering
  • Aandrijving
  • Interieur
  • Techniek

De verhalen van No Limit Ships

Bekijk de virtuele tour door de boot

Bekijk de virtuele tour