Over No Limit Ships

No Limit Ships is een bedrijf gericht op de ontwikkeling en bouw van zeewaardige en functionele werkschepen van 10 tot 25 meter.

Wereldwijde reputatie

No Limit Ships heeft een excellente, wereldwijde reputatie op het gebied van de bouw van peilschepen en crewtenders. Inmiddels heeft onze werf een groot aantal tevreden opdrachtgevers.

Onze werf heeft de kennis en ervaring in huis om werkschepen compleet op te leveren volgens uw gewenste specificaties. Ook heeft ons bedrijf ruimschoots ervaring met de verschillende classificatiebureaus en de daarbij behorende eisen.

Uitgangspunt van onze werkwijze is het afleveren van een product dat voldoet aan alle eisen en wensen van onze opdrachtgever. Daarbij is een goede en efficiënte communicatie essentieel. Zowel binnen onze werf, met de huidige gebruikers van onze schepen, als met u als opdrachtgever. Hierdoor hebben we het No Limit Pro concept weten uit te bouwen naar het huidige hoge kwaliteitsniveau en kunnen we op een effectieve manier continue productontwikkelingen en -verbeteringen toepassen.

Service en klanttevredenheid

Snelle en betrouwbare service is belangrijk voor de continuïteit van uw werkzaamheden. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom selecteren wij met zorg de producten die wij toepassen en werken nauw samen met onze toeleveranciers. Deze samenwerking zorgt voor een hoge mate van actuele kennis bij onze medewerkers, wat ons in staat stelt u de meest optimale service en onderhoud te bieden. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Onze geschiedenis

Opgericht in 1996 in Groningen vanuit een duidelijke doelstelling. De grondleggers van No Limit Ships wilden een schip ontwikkelen dat extreem zeewaardig, veilig en comfortabel is. Een schip dat te allen tijde uit kan varen. Een schip ‘zonder grenzen’.

We kunnen gerust stellen dat we daarin zijn geslaagd. Inmiddels heeft de veeleisende professionele markt de veelzijdigheid van dit model ontdekt. De modellen worden gebruikt in de meest extreme omstandigheden en moeten derhalve voldoen aan zeer hoge certificering- en kwaliteitseisen.

No Limit Ships is inmiddels een gerenommeerde naam die staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en comfort en is een begrip geworden in de bagger- , offshore- en de survey-industrie.

 

De verhalen van No Limit Ships