Onze schepen

Snel, stabiel, efficiënt, betrouwbaar en veilig. Dit zijn de definities waar onze No Limit Pro schepen altijd aan voldoen. Deze definities zijn naar onze mening essentiële factoren voor een goed en functioneel werkschip.

Voor meerdere toepassingen geschikt

Heeft uw bedrijf een survey schip, een crewtender, kustwacht- of windparkvaartuig nodig? De schepen uit ons No Limit Pro concept zijn voor al deze toepassingen uitermate geschikt. Onze modellen worden gebouwd naar klantspecifieke wensen en voldoen dus altijd aan die van u.

Twee in één vaartuig.

De No Limit Pro schepen zijn optimaal uitgerust voor diverse offshore werkzaamheden. Door de snelheid, extreme zeewaardigheid en geringe diepgang is het opereren in ondiep (kust)water zowel als operaties op open zee mogelijk. Op deze manier kan de No Limit Pro de taak van 2 verschillende schepen overnemen. Deze multifunctionaliteit  maakt het schip efficiënt en zorgt voor een beduidende besparing voor uw bedrijf.

Wereldwijd gebruik

De uitrusting van onze schepen maakt gebruik van het schip in de hele wereld mogelijk. Zo werken onze schepen met succes in zeer wisselende klimatologische omstandigheden van Siberië tot Zuidoost Azië en het Midden Oosten.

Met de bijgeleverde, op maat gemaakte cradles is het schip eenvoudig over de hele wereld te transporteren op een groter schip.

Maatwerk oplossingen

Wij zijn de juiste partner om voor u een schip te ontwikkelen volgens uw bestek. Hierin zijn wij sterk en kunnen u vrijwel altijd een goede oplossing bieden.

Onze modellen

No Limit bouwt voor u de volgende basismodellen:

No Limit 1640 Pro
No Limit 1940 Pro

De verhalen van No Limit Ships