No Limit 1750

Maak u droom De No Limit 1750FB is ons nieuwste model welke wij in 2020 geïntroduceerd hebben op de Vancouver Boatshow

Dit schip is een goede uitbreiding op onze reeds vertrouwde No Limit reeks. Het eerste schip van deze serie is geheel naar wens van de opdrachtgever ontworpen. Het schip is van alle comfort en gemakken voorzien, wat haar ook zeer geschikt maakt voor een langer verblijf aan boord. 

De tube, rompvorm en de hoge topsnelheid maken het schip extreem zeewaardig en geven ook bij zwaarder weer een comfortabel en veilig gevoel. Een grote volwaardige flybridge met een geweldig uitzicht en tevens plek voor een volwaardige dingy is een groot verschil met de reeds bestaande No Limit modellen. Tevens heeft dit schip een geheel overdekt achterdek zodat men ook met minder goed weer nog heerlijk buiten kan vertoeven. 

De No Limit 1750 is ons eerste model met een keuken in het stuurhuis wat een geheel andere dimensie geeft aan het verblijf aan boord.

Er zijn vrijwel geen omstandigheden te bedenken waarin een No Limit niet uit kan varen. De No Limit is niet alleen geschikt voor groot water, door haar geringe diepgang is de No Limit ook uitermate geschikt voor het varen over binnenwater.

Specificaties

Materiaal Stalen romp met aluminium opbouw
Lengte 17,50 meter
Waterlijn lengte 15,60 meter
Breedte 5,50 meter
Diepgang 1,30 meter
Brandstof 8000 liter
Drinkwater 1000 liter
Vuilwater 750 liter
Hoofdmotor 2x Volvo D13-900
Kruissnelheid 12 knopen als waterverplaatsend schip
Maximum snelheid 25 knopen vol planerend
Waterverplaatsing 39 ton

Downloads

Download algemeen plan No Limit 1750

Zoals bij al onze schepen zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden met betrekking tot de indeling. Wij gaan graag met u in gesprek om uw droom waar te maken, de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos, onze naam is niet voor niets No Limit Ships

De verhalen van No Limit Ships

Bekijk de video