Ontwerp

Het ontwerp van de No Limit modellen is ontstaan uit het idee een zeer zeewaardig, veilig en snel motorjacht te bouwen welke gemakkelijk alleen te varen is en voorzien is van alle gemakken, ook voor langere (zee)reizen.

De kenmerken van het No Limit ontwerp zijn de stoere uitstraling, de rompvorm en de tube.

Het geheel in aluminium gebouwde schip is speciaal ontworpen om met hoge snelheden nog comfortabel te kunnen varen, door zijn rompvorm in combinatie met het speciale aandrijvingssysteem is het schip ook extreem wendbaar.

De luchtgevulde tube rondom het schip geeft het schip niet alleen een stoere uitstraling, deze tube is ook essentieel voor het gedrag in zeegang en bij het afmeren is de kans op beschadigen van het schip of andere schepen vrijwel uitgesloten, ook zijn fenders hierdoor bij een No Limit overbodig.

Het ontwerp is en wordt door de jaren heen constant bijgeslepen en voorzien van de nieuwste innovaties en noviteiten. De scherpe rompvorm en geringe diepgang maken de No Limit ook zeer geschikt voor de binnenwateren. De capaciteit van de brandstoftanks en een relatief laag brandstofgebruik bij kruissnelheid geven de No Limit een grote actieradius en kan er non-stop grote afstanden worden afgelegd.

 

De verhalen van No Limit Ships