Techniek

De No Limit is voorzien van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Standaard is hij voorzien van een compleet navigatiepakket. De No Limit is ook te besturen vanaf de flybridge achter het stuurhuis, deze wordt naar uw wens ingericht.

Ook is het schip standaard voorzien van een automatische fluisterstille generator welke is ingebouwd in de motorruimte. In de motorruimte bevindt zich een automatisch brandblussysteem.

Een erg gebruiksvriendelijk systeem wat wij standaard toe passen is het “empir bus” systeem. Dit is een zeer betrouwbaar centraal besturingssysteem welke op uw wensen wordt geprogrammeerd.

Een zeer compleet schip zoals een No Limit zal met de conventionele techniek voorzien zijn van grote schakelpanelen en dergelijke om alles te kunnen bedienen. Dit is voor veel mensen ingewikkeld en lastig.

Bij No Limit Ships is dit verleden tijd en is het gehele schip dankzij dit toegepaste besturingssysteem door een ieder eenvoudig te bedienen. Zo heeft de No Limit een aantal standaard drukknoppen als bijv. “aan boord modus” “navigatie modus” en “van boord modus”. Met het intoetsen van één van deze knoppen word alles automatisch bediend wat men nodig heeft.

“Gemak dient de mens” is hier een toepasselijke kreet.

De verhalen van No Limit Ships