Techniek

De Citation is voorzien van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen en standaard voorzien van een compleet navigatiepakket. Een buitenbesturing behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook is het schip standaard voorzien van een automatische fluisterstille generator welke is ingebouwd in de motorruimte. In de motorruimte bevindt zich een automatisch brandblussysteem.

Een erg gebruiksvriendelijk systeem wat wij standaard toe passen is het “empir bus” systeem; dit is een zeer betrouwbaar centraal besturingssysteem welke op uw wensen programmeerbaar is.

Een zeer compleet schip als een Citation zal met de conventionele techniek voorzien zijn van grote schakelpanelen en dergelijke om alles te kunnen bedienen. Dit is voor veel mensen ingewikkeld en lastig te bedienen.

Bij No Limit Ships is dit verleden tijd en is het gehele schip dankzij dit toegepaste besturingssysteem door een ieder eenvoudig te bedienen.

Zo heeft het schip een aantal standaard drukknoppen als bijv. “aan boord modus” “navigatie modus” en “van boord modus”. Met het intoetsen van één van deze knoppen wordt alles automatisch bediend wat men nodig heeft.

“Gemak dient de mens” is hier een toepasselijke kreet.

 

De verhalen van No Limit Ships