Interieur

In het interieur van de Citation is het praktische gemak gecombineerd met veel ruimte en mogelijkheden voor een comfortabel verblijf aan boord. De vrijheid, het buiten gevoel en contact met het water staan voorop.

De zeer compleet ingerichte kombuis bevindt zich in de salon, deze is onder andere uitgerust met een 4 pits inductiekookplaat met randafzuiging, een ingebouwde 120 liter koelkast en een ingebouwde oven.

De salon is voorzien van een ruime L-vormige zit van waar het uitzicht naar buiten optimaal is. De gehele salonvloer is op één level met de kuipvloer om het ultieme ruimtegevoel te creëren.

Het gehele schip is voorzien van ruim voldoende opbergruimte. Een separate vriezer en wasmachine behoren bij de Citation 1350 ook tot de mogelijkheden.

Het gehele schip is standaard voorzien van centrale vloerverwarming, compleet isolatiepakket en dubbel glas in thermisch onderbroken aluminium profielen.

Het interieur kan naar wens per ruimte voorzien worden van een airconditioning.

Beneden bevindt zich een royale natte cel met afgesloten douchecabine, een elektrisch toilet en een moderne waskom. Tegenover de natte cel is een ruime gastenhut met twee separate slaapplaatsen. In de voorpiek is de masterbedroom met een Frans bed voorzien van een comfortabel matras.

Het gehele schip is voorzien van ruim voldoende opbergruimte. Het gehele schip is voorzien van ruim voldoende opbergruimte .Het gehele schip is standaard voorzien van centrale vloerverwarming, compleet isolatiepakket en dubbel glas in thermisch onderbroken aluminium profielen.

Het interieur kan geheel naar uw wensen aangekleed worden, u heeft alle inspraak in houtsoort, stijl, bekleding en design.

De verhalen van No Limit Ships