Conservering

No Limit Ships heeft een kritische blik als het gaat om het conserveren van een schip. Wij maken gebruik van een hoogwaardig twee componenten conserveringssyteem.

Onze schepen worden gebouwd van gestraald staal. Het geheel wordt van binnen en buiten voorzien van een epoxycoating waarna de schepen geheel glad en rond afgewerkt worden met epoxyplamuur welke sterk maar toch blijvend elastisch is.

Dit wordt afgesloten met een epoxycoating waarna het geheel glad afgewerkt wordt met een slijtvaste en uv bestendige aflak.

De inwendige gevoelige ruimte’s zoals de bilge en kuipbanken worden voorzien van een extra harde en gladde epoxycoating welke erg duurzaam en eenvoudig schoon te houden is.

De dekken worden voorzien van een antislip coating welke extra slijtvast is en uitglijden op de loopvlakken voorkomt. De kuipbanken en kuipvloer worden zijn standaard voorzien van flexiteek, dit is een duurzaam kunststof product met de “looks” van echt teakhout. Flexiteek is gemakkelijk schoon te houden, slijtvast en antislip.

Het interieur wordt met een hoogwaardige tweecomponentenlak behandeld en afgelakt met een ééncomponent aflak.

De verhalen van No Limit Ships