Interieur

Het interieur van de Blauwe Stad is volledig gedigitaliseerd ontworpen. Daardoor is er een optimale interieur indeling ontstaan. Er is veel aandacht besteed aan de praktische gebruiksmogelijkheden, daglicht inval en een sfeervolle scheepse inrichting.

Standaard wordt de Blauwe Stad interieur uitgevoerd in stijlvol teakhout, afgewerkt met prachtig massief lijstwerk. Een andere houtsoort is in overleg mogelijk. Standaard is de kajuit voorzien van een mooie scheepse koekoek wat de kajuit van extra lichtinval en ventilatie voorziet.

Aan stuurboordzijde bevindt zich direct naast de kajuit ingang een ruime L-vormige kombuis met een grote ingebouwde koelkast, een 2-pits gaskomfoor en een ingebouwde roestvaststalen spoelbak met stromend warm- en koud water. Onder de kombuis beschikt u over royale bergkasten en diepe lades.

Aan bakboordzijde is de ruime natte cel met toilet, douche met mechanische afzuiging en een waskom. In de voorpiek is een afgesloten slaaphut met een royaal V-bed voorzien van comfortabel matras. Verder beschikt de kajuit over een ruime rondzit welke gemakkelijk om te bouwen is naar een gastenbed. Tegenover de rondzit bevinden zich nog ruime opbergkasten.

Het interieur is voorzien van hoogwaardig en sfeervol hang en sluitwerk.

U kunt bij ons het interieur naar uw wens aankleden, zo is er geruime keuze in stijl, bekleding en design.

De verhalen van No Limit Ships