No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

Nieuwe locatie voor No Limit Ships

Geplaatst op 22 oktober 2015

Nieuwe locatie No Limit Ships Shipyards b.v.  aan de STOCKHOLMSTRAAT 3 te GRONINGEN.

Sinds jaar en dag waren wij gevestigd aan de Friesestraatweg in Groningen. Deze locatie staat op de nominatie om herontwikkeld te worden voor woningbouw. We hebben altijd een goede samenwerking gehad met Jachtstalling Groningen. Omdat deze eigenaar een andere onderneming gestart is, deed de kans zich voor om naar deze nieuwe locatie te verhuizen. 

Wij kunnen onze klanten hier nog beter van dienst zijn en een full-serviceconcept bieden.   Op de nieuwe locatie beschikken we over diverse hallen zowel voor nieuwbouw als onderhoud , stallingsruimte op de wal , winterstalling , een eigen kraan, afspuitplaats met milieugoot, ligplaatsen en een dieselpomp.

Wij hebben gemerkt dat er soms gedacht wordt dat No Limit verhuisd zou zijn naar Lauwersoog. Dit is dus niet het geval , we zijn sinds jaren in Groningen gevestigd en met deze nieuwe locatie blijft dat ook zo. We werken dagelijks met een team van vakmensen aan de bouw en onderhoud van onze schepen. Op dit moment werken we ook samen met Barkmeijer uit Stroobos aan de afbouw van twee loodstenders voor het Loodswezen. Eerder hebben we samen met Barmeijer een serie van vijf loodstenders gebouwd. De plek waar de loodstenders gebouwd worden is ook aan de Stockholmstraat, tegenover onze nieuwe locatie.

De heer Keizer die eerst bij No Limit gewerkt heeft is in Lauwersoog een nieuw bedrijf onder de naam NG Shipyards begonnen. Daar kan het misverstand door ontstaan dat ook No Limit Ships nu in Lauwersoog gevestigd zou zijn. We willen dit soort misverstanden uiteraard voorkomen.

No Limit Ships is een gedeponeerde handelsnaam en geregistreerd bij het merkenregister in de Benelux. Ook alle ontwerprechten en technische data van de bestaande modellijn behoren uitsluitend toe aan No Limit Ships in Groningen.