No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

Derde vaarverslag No Limit Four Seasons

Geplaatst op 20 augustus 2015

Derde verslag uit het maandblad Motorboot over de tocht van de No Limit Four Seasons

In het maandblad Motorboot zijn in het totaal drie verslagen gepubliceerd van de  tocht die de No Limit Four Seasons heeft gemaakt. De drie gebroeders Braam hebben samen deze tocht gemaakt. Peter en Edzar Braam doen ook transporten van jachten en geven vaar- en zeilinstructies.

Klik hier om het derde verslag te lezen Iberisch rondje

Vakkundig transport van uw zeil- of motorjacht over water.

Yachtdelivery Worldwide verzorgt het transport van uw jacht vanaf elke locatie naar elke plaats waar u dat wenst. Wij varen uw zeiljacht of motorboot snel maar bovenal veilig van of naar de (tijdelijke) haven van uw bestemming.

Onze ervaren Yachtmaster®Ocean RYA/MCA schippers scheppen er een groot plezier in om hun passie voor het open water met u te delen.

Of het gaat om een vakantie bestemming of dat u voor het eerst een lange tocht wilt maken, ons team bestaat uit gekwalificeerde mensen die u adviseren en begeleiden in uw wensen om van uw jacht elders overzee of op de wateren in en rond Nederland te kunnen genieten.

Vaar en zeilinstructies tijdens de tocht.

Ook als u een nieuw jacht heeft aangeschaft maar nog niet de kennis en ervaring heeft om een lange tocht buitengaats te maken, helpt Yachtdelivery Worldwide u met het opdoen van de benodigde vaardigheden. Zaken als navigeren en koers uitzetten, radar en weersvoorspellingen,

getijden en stromingen, nachtzeilen en marifonie worden u aan de hand van de praktijk bijgebracht. Yachtdelivery Worldwide helpt u bij het ontwikkelen van deze vaardigheden om zodoende het optimale uit uw vakantie en jacht te halen.

Meer informatie op hun website Yacht delivery Worldwide